Ventilatie

De luchtkwaliteit in huis is gemiddeld 10x slechter dan de buitenluchtkwaliteit.

Een goed geventileerde woning verbetert niet alleen het wooncomfort, maar zorgt ook voor een gezonde leefomgeving. Bij nieuwbouwprojecten en EIR renovaties wordt de verplichting opgelegd om ventilatietoepassingen te integreren. Dit wordt ingepland bij de vervanging van uw ramen. De aangeboden ventilatietoepassingen zijn esthetisch, integreerbaar, thermisch onderbroken en akoestisch geïsoleerd.

Renson ventilatie ramen
Invisivent AIR

Met het Invisivent AIR gamma zet Renson energetisch, akoestisch en thermisch comfort voorop. Deze producten staan garant voor een snelle installatie (monobloc principe), een hoge stabiliteit op het raam en een perfect luchtdichte afwerking. De Invisivent AIR kan probleemloos worden toegepast in elk project, zij het nu voor nieuwbouw of voor renovatie.

Invisivent COMFORT

Deze raamverluchting wordt steeds gecombineerd met een extractiepunt in dezelfde ruimte (Healthbox 3.0, configuratie SmartZone) De aanwezigheid van verschillende types geluiddempend materiaal in het binnenprofiel zorgt voor 3 mogelijke niveaus van geluidsdemping (Basic, High of Ultra). De Invisivent Comfort HR Basic garandeert een basis geluidsdemping van 35 (-1;-2) dB.

Renson ventilatie schuiframen
THM90EVO

De THM90EVO is een platte beluchter, waardoor het het ideale product is voor integratie in schuiframen. De THM90EVO kan zowel op de beglazing, onder de beglazing (THM90PBEVO) of tussen dwarsliggers (THM90TREVO) worden gemonteerd. De THM90EVO is het ideale product voor natuurlijke convectieventilatie, dit door een THM90PBEVO in het onderste deel en een THM90EVO in het bovenste deel van een kas of veranda.

    Vraag bij Demohuis gratis en zonder verplichting een offerte aan. Laat hier je gegevens achter, en je wordt zo snel mogelijk gecontacteerd door een van onze medewerkers.

    Bij demohuis vinden we privacy belangrijk. We behandelen jouw gegevens dan ook strikt vertrouwelijk. Meer info kan je vinden in onze privacy policy.

    Rolluiken

    Aluminium schuiframen

    Sierluiken