Gealan S9000 Schuifdeur

Doordachte systeemtechniek

Schuifelementen zijn een klassiek stijlelement van moderne woningen, waarbij ruim vormgegeven glasvlakken voor welbehagen en elegantie zorgen. De nieuwe hefschuifdeur S 9000 van GEALAN doet deze eisen optisch en functioneel meer dan recht.

Ergonomische hefschuifdeuren of GEALAN-SMOOVIO schuiframen: Thuisvoelen gemakkelijk gemaakt
Met deze technieken kunnen grote deurelementen probleemloos worden bewogen. Hefschuifdeuren worden hoofdzakelijk gebruikt voor grotere raamoppervlakten. Verschillende elementen kunnen bewogen worden. Het GEALAN-SMOOVIO schuifsysteem wordt hoofdzakelijk toegepast in kleinere ruimtes en zijn moduleerbaar naar wens.

Meer licht dan ooit tevoren
Hecht u bij uw hefschuifelement veel waarde aan een groter glasaandeel en een verbeterde lichtinval? Dan heeft GEALAN voor u een heel speciale designoplossing. Daarbij is de breedte van het aanzicht in het kozijn ten opzichte van de normale hefschuifvleugel met meer dan 50% verminderd. Het maakt niet uit of de deur geopend of gesloten is. In beide gevallen stroomt veel licht de kamer binnen. En de bijna drempelloze vloeraansluiting heft daarnaast het verschil tussen binnen en buiten op.

 • Top warmte-isolatiewaarden
  Reeds in de basisversie met standaard versteviging en zonder extra maatregelen bereikt de nieuwe hefschuifdeur een heel goed berekende warmte-isolatiewaarde van Uf 1,3 W/(m²·K).

 • 3-voudige beglazing
  In het nieuwe systeem kan probleemloos moderne 3-voudige beglazing worden toegepast tot 52 mm (STV® 54 mm) dikte.

 • Designgericht
  Met moderne vormgeving, smalle vleugel en innovatief beglazingsprofiel voor een groter glasaandeel in het vaste kozijn.

 • Oppervlakken in acrylcolor
  Hefschuifdeuren met het bewezen acrylcolor-oppervlak overtuigen door een lang meegaande, gelijkblijvende oppervlaktekwaliteit. Ze bieden veel speelruimte bij de vormgeving bij nieuwbouw en renovatie.

 • Uitstekende prestaties
  Door de beste waarden voor warmte-isolatie reeds in standaardversies, optimale verwerking en innovatieve detailoplossingen.
 • Veelzijdig
  Door verschillende mogelijkheden bij de vormgeving, verschillende uitvoerbare openingswijzen en veel mogelijkheden voor de kleurgeving van de oppervlakken.

Klassiek

Symmetrisch uiterlijk

Reeds in de standaardbouwwijze valt het aanzien van de vleugel met een breedte van 100 mm zeer smal uit.

Design

Groter aandeel aan glas in de vaste vleugel

Bij deze speciale variant wordt de gebruikelijke vleugel in het vaste kozijn vervangen door een duidelijk smaller beglazingsprofiel. Deze stap verkleint de breedte van het aanzicht in het vaste deel met meer dan 50 procent bij gelijkblijvende waarden voor de warmte-isolatie.

De officiële verdeler van Belgische, hoogwaardige producten en dienst na verkoop.

Vanaf 1 januari ‘21 kan u bij ons terecht voor al uw ramen, deuren en ventilatiesystemen.

Hou onze lanceringspromoties zeker in de gaten!

  Vraag bij Demohuis gratis en zonder verplichting een offerte aan. Laat hier je gegevens achter, en je wordt zo snel mogelijk gecontacteerd door een van onze medewerkers.

  Bij demohuis vinden we privacy belangrijk. We behandelen jouw gegevens dan ook strikt vertrouwelijk. Meer info kan je vinden in onze privacy policy.

  Rolluiken

  Aluminium schuiframen

  Sierluiken