Gealan S9000

Een veelzijdig, 6-kamer profiel met 3-dichtingen doorheen het hele systeem

Innovatieve en flexibele middendichting
Door het 3-dichting-systeem  –  en in het bijzonder door de innovatieve flexibele middendichting  –  behalen wij de beste prestaties en waarden op het gebied van thermische isolatie en wind- en waterdichtheid.

Uf = 0,92 (W/m².K)
Aanbevolen door – en veelvuldig gebruikt door architecten. Geschikt voor duurzame renovaties en passiefhuizen. Dit alles in een strak kader (82,5 mm diep) een aanzienlijke comfortverbetering vanaf de eerste dag.

Perfect voor grote elementen in kleur
Het profiel wordt intern bijkomend verstevigd door de Belgische fabrikant. Uw nieuwe ramen doorstaan moeiteloos de tand des tijds. Door zijn uitstekende statische eigenschappen is de S9000 bij uitstek geschikt voor de constructie van grote elementen met het gekleurde acrylcolor oppervlak. Met de STV-lijmtechnologie van GEALAN kunnen ramen in de S9000 opnieuw worden geüpgraded met betrekking tot stabiliteit en veiligheid in gebruik.

 • Geschikt voor driedubbele functionele beglazing
  Geschikt voor de opname van drievoudige functionele beglazing tot 52 mm (STV® 54 mm) dikte. Uw waarde tot 0.74Uw. Een energieverbetering tot 5x de huidige waarde van bestaande thermopane ramen en reële bijdrage aan het klimaat.

 • Intelligent afdichtingsconcept
  Intelligent afdichtingsconcept met flexibele, 3de middendichting.

 • Geweldige warmte- en geluidsisolatie
  Heel goede warmte- en geluidsisolatie door een opbouw met 6 kamers en een grote inbouwdiepte bij kozijnen en vleugels.

 • Verbeterde statica
  Geoptimaliseerd voor het gebruik van STV® om glas en vleugeloverslag droog te verlijmen.

 • Smalle zichtbare breedte
  Smal aanzicht en design-gerichte afschuining van 15°  –  Speciaal ontwikkeld voor de Belgische markt en veranderlijke weerssituaties.

Geoptimaliseerde warmte-isolatie

Een systeem ontwikkelen met de beste eigenschappen voor warmte-isolatie is geen toeval, maar het resultaat van gericht ontwikkelingswerk. Het succes geeft ons gelijk. Talloze berekeningen hebben een uitstekende warmte-isolatie opgeleverd. Het doel van de ontwikkeling was vanaf het begin het bereiken van een warmte-isolatiewaarde Uf – 0,92 W/m²K in de standaardcombinatie met staal, waarmee het systeem ook geschikt is voor toepassing in passiefhuizen. Dat is gelukt door het totaal van innovatieve details bij de vormgeving van het systeem.

Kleurstelling in het systeem S 9000

De gekleurde acryllaag is tweemaal zo hard als het pvc-oppervlak van witte ramen. De laag is zeer krasbestendig en tevens zeer resistent tegen weersinvloeden. Het zijdematte, gladde en poriënvrije acrylcolor-oppervlak is ongevoelig voor aanklevend stof en vuil. Afbladderen, afbrokkelen en lastig bijschilderen vervallen. Acrylcolor-ramen zijn vrijwel onderhoudsvrij en buitengewoon eenvoudig te onderhouden.

Computer-, tablet- en smartphoneschermen zijn niet in staat om de exacte kleuren weer te geven. We raden aan om de kleurstalen op deze website alleen te gebruiken als referentie. Om zeker te zijn van de juiste kleur, is het best om een afspraak in te plannen.

Acrylcolor - standaardkleuren
Realwood - houtnerf folie

*Deze folies zijn niet van echt hout.

Decors - Standaard
Decors - Buitenstandaard

*Voor alle kleuren geldt: Technische wijzigingen voorbehouden. Kleurafbeeldingen zijn niet bindend.

Acrylcolor - standaardkleuren
Realwood - houtnerf folie

*Deze folies zijn niet van echt hout.

Decors - Standaard
Decors - Buitenstandaard

*Voor alle kleuren geldt: Technische wijzigingen voorbehouden. Kleurafbeeldingen zijn niet bindend.

  Vraag bij Demohuis gratis en zonder verplichting een offerte aan. Laat hier je gegevens achter, en je wordt zo snel mogelijk gecontacteerd door een van onze medewerkers.

  Bij demohuis vinden we privacy belangrijk. We behandelen jouw gegevens dan ook strikt vertrouwelijk. Meer info kan je vinden in onze privacy policy.

  Rolluiken

  Aluminium schuiframen

  Sierluiken