Gealan S9000 Voordeur

Toekomstzeker over de gehele lijn

Toegangsdeuren zijn het visitekaartje van uw huis, ze geven charme en esthetiek aan uw entree. GEALAN biedt oplossingen voor alle smaken met het nieuwe voordeursysteem S 9000. U kunt kiezen tussen de klassieke versie of de designversie. En dankzij de ruime keuze aan decorfolies heeft u de mogelijkheid om uw nieuwe voordeur aan te passen aan de visuele uitstraling van uw gevel.

Met een inbouwdiepte van 82,5 mm en de moderne 5-kamertechnologie beschikt de nieuwe voordeur S 9000 daarenboven over een uitstekende warmte-isolatie. Ook de stabiliteit van de nieuwe voordeur overtuigt. Een grote verstevigingskamer, de  stalen versterkingen en passende hoekversterkingen dragen daar evenzeer aan bij. Tot slot zorgt de vaste verbinding rond de drempel voor het vastzetten van pvc- en aluminiumdelen op beide niveaus.

De voordeur S 9000 scoort ook door de systeemoplossing voor waterkering, die deurelementen niet alleen optisch opwaardeert. Deze zorgt tevens voor de beste bescherming tegen slagregen en een optimale dichtheid door borstelafdichtingen op meerdere niveaus rond de drempel.

 • Uitstekende warmte- en akoestische isolatie door de moderne 5-kamertechnologie
 • Flexibele kleurvormgeving (Acrylcolour – Realwood – Design)
 • Optimale bescherming tegen slagregen
 • Geschikt voor glas- en paneeldikten tot 52 mm (met STV® tot 54 mm)
 • Zeer goed statisch gedrag door grote verstevigingskamers en bijpassende staal- en hoekversterking
 • SSK 1001: De Belgische fabricage zorgt voor een optimale beveiliging. Uw nieuwe voordeur voldoet aan de hoogste eisen wat betreft inbraakpreventie.
Klassiek

Reeds met de klassieke voordeurvariant geeft u uw huis een heel persoonlijke noot. Aan het spel van vormen en kleuren zijn namelijk geen grenzen gesteld. Geef uw voordeur vorm volgens uw individuele ideeën.

Design

Het vlakke aanzicht van de deurvleugel bij de designvariant zorgt voor een optimale esthetiek zonder in te hoeven boeten aan de eisen aan veiligheid en warmte-isolatie. Daarmee krijgt u niet alleen meer ruimte bij de vormgeving, maar is door de ontbrekende overgangen ook het onderhoud van de voordeur gemakkelijker.

Combi-drempel met goede warmte-isolatie

De drempel voor voor- en balkondeurelementen is flexibel inzetbaar in alle systemen van 74 mm en 83 mm voor renovatie en nieuwbouw.

Geschikt voor mindervaliden

De hoogte van slechts 20 mm garandeert een gemakkelijke overgang van binnen naar buiten – waarbij gelijktijdig wordt voldaan aan de eisen aan warmte-isolatie en dichtheid.

De officiële verdeler van Belgische, hoogwaardige producten en dienst na verkoop.

Vanaf 1 januari ‘21 kan u bij ons terecht voor al uw ramen, deuren en ventilatiesystemen.

Hou onze lanceringspromoties zeker in de gaten!

  Vraag bij Demohuis gratis en zonder verplichting een offerte aan. Laat hier je gegevens achter, en je wordt zo snel mogelijk gecontacteerd door een van onze medewerkers.

  Bij demohuis vinden we privacy belangrijk. We behandelen jouw gegevens dan ook strikt vertrouwelijk. Meer info kan je vinden in onze privacy policy.

  Rolluiken

  Aluminium schuiframen

  Sierluiken