Aluminium deuren

Tijdloze klasse, duurzame kwaliteit

Aluminium kozijnen zijn geschikt voor alle mogelijke bouwstijlen. Ze bestaan in een strakke uitvoering, geschikt voor moderne woningen, maar eveneens in een landelijke stijl geschikt voor bijvoorbeeld pastorijwoningen.

Toegangsdeuren zijn het visitekaartje van uw huis, ze geven charme en esthetiek aan uw inkom. De keuzemogelijkheden zijn eindeloos.

 • Aluminium is een zeer sterk materiaal, met een lange levensduur.
 • Zowel de profielen als de afwerking krijgen een kleurvaste laag mee die ook na vele jaren in weer en wind blijft schitteren.
 • Aluminium deuren beschikken over uitstekende isolerende eigenschappen.
 • 100% recycleerbaar en dus milieuvriendelijk.
 • Het is een uitzonderlijk licht maar toch stevig materiaal waardoor zeer grote oppervlakken mogelijk zijn.
 • Inbraakwerend door de sterkte van het materiaal.
 • Onderhoudsvriendelijk.

> 1,0 W/(m²K)

Thermische isolatie Uf

class 4

Luchtdoorlatendheid

< class E1200

Waterdichtheid

< class C5

Windweerstandsklasse

MB-70HI

Deursysteem met verhoogde thermische isolatie

Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar bouwproducten met een hoge thermische isolatiewaarde zijn de deursystemen met thermische onderbreking MB-70HI ontworpen.

Het thermische isolatievermogen van de kozijnen van dit systeem ligt aanzienlijk hoger dan het isolatievermogen van de basissystemen. De U-waarde voor constructies met het systeem MB-70 HI varieert afhankelijk van de toegepaste profielen en accessoires tussen 1,0 en 2,3 W/(m2K).

De thermische isolatieprestatie worden verhoogd dankzij de speciale isolatievullingen in de centrale isolatiekamer, die wordt gevormd door de aluminium profielen met thermische onderbrekingen te verbinden. Dankzij de lage U-waarde verminderen de vullingen de warmtegeleiding doorheen deze kamer. De centrale ligging van de vullingen beperkt bovendien convectie en thermische straling.

De deuren en ramen van het systeem MB-70 HI kunnen net als die van het basissysteem worden toegepast voor individuele inbouw of in aluminium gevels.

Combi-drempel met goede warmte-isolatie

De drempel voor voor- en balkondeurelementen is flexibel inzetbaar in alle systemen van 74 mm en 83 mm voor renovatie en nieuwbouw.

Geschikt voor mindervaliden

De hoogte van slechts 20 mm garandeert een gemakkelijke overgang van binnen naar buiten – waarbij gelijktijdig wordt voldaan aan de eisen aan warmte-isolatie en dichtheid.

De officiële verdeler van Belgische, hoogwaardige producten en dienst na verkoop.

Vanaf 1 januari ‘21 kan u bij ons terecht voor al uw ramen, deuren en ventilatiesystemen.

Hou onze lanceringspromoties zeker in de gaten!

  Vraag bij Demohuis gratis en zonder verplichting een offerte aan. Laat hier je gegevens achter, en je wordt zo snel mogelijk gecontacteerd door een van onze medewerkers.

  Bij demohuis vinden we privacy belangrijk. We behandelen jouw gegevens dan ook strikt vertrouwelijk. Meer info kan je vinden in onze privacy policy.

  Rolluiken

  Aluminium schuiframen

  Sierluiken